Contact

Kom in contact

Contact

Stel hieronder uw vraag of stuur ons uw opmerking. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Meer informatie

Als u nog meer wilt weten over het reserveren van een taxi, dan kunt u kijken op de veelgestelde vragen pagina. Contact opnemen met ons mag natuurlijk ook!

Adresgegevens:
Taxibooking
Amstel 30
1017AB Amsterdam

Contactgegevens:
info@taxibooking.nl
+31 (0)6 8282 7777
KVK: 53951050
BTW: NL851086895B01

Wij scoren 9.1 van 10, berekend uit 77 reviews van klanten.


Vroeg in de ochtend afgehaald, stipt op tijd, door vriendelijke en goede chauffeur. Wij hadden online geboekt via het boekingssysteem. Dat werkte erg prettig, omdat je gelijk online kan betalen.
LauraAmsterdam

De eerste keer met de taxi naar en van Schiphol. Zowel het ophalen thuis als van Schiphol opgehaald worden verliep perfect op de afgesproken tijd. Keurige/beschaafde chauffeurs die ons ophaalde.
MarjaAmsterdam

Nette bevestiging zowel schriftelijk als telefonisch. De taxi was mooi op tijd op de bestemming om ons op te halen. Ook het personeel was erg vriendelijk. Ik zal jullie zeker aanbevelen.
E. OostveenHoofddorp

Snel een taxi nodig?

Gebruik snel en gemakkelijk ons geheel veilige reservering systeem om een taxi te boeken, bekijk uw tarief en reserveer online Of bel ons +31 (0)6 8282 7777, wij 24/7 beschikbaar.

Taxi reserveren

Veel gestelde vragen

Heeft u een vraag over uw reservering, betalingen of andere vragen? Bekijk de veelgestelde vragen en vind antwoorden op de meest gestelde vragen.

Veel gestelde vragen
WhatsApp chat