Over ons

Meer over Taxibooking.nl

Meer weten over
Taxibooking

Wij zijn al geruime tijd op de wegen van Amsterdam en omgeving te vinden. Onze diensten zijn servicegericht en klantvriendelijk.

Onze chauffeurs zijn behulpzaam, representatief gekleed en onze auto’s zien er verzorgd uit. Wij staan 24/7 tot uw dienst.

Vragen of in contact komen?

Wij scoren 9.1 van 10, berekend uit 77 reviews van klanten.


Vroeg in de ochtend afgehaald, stipt op tijd, door vriendelijke en goede chauffeur. Wij hadden online geboekt via het boekingssysteem. Dat werkte erg prettig, omdat je gelijk online kan betalen.
LauraAmsterdam

De eerste keer met de taxi naar en van Schiphol. Zowel het ophalen thuis als van Schiphol opgehaald worden verliep perfect op de afgesproken tijd. Keurige/beschaafde chauffeurs die ons ophaalde.
MarjaAmsterdam

Nette bevestiging zowel schriftelijk als telefonisch. De taxi was mooi op tijd op de bestemming om ons op te halen. Ook het personeel was erg vriendelijk. Ik zal jullie zeker aanbevelen.
E. OostveenHoofddorp

Snel een taxi nodig?

Gebruik snel en gemakkelijk ons geheel veilige reservering systeem om een taxi te boeken, bekijk uw tarief en reserveer online Of bel ons +31 (0)6 8282 7777, wij 24/7 beschikbaar.

Taxi reserveren

Veel gestelde vragen

Heeft u een vraag over uw reservering, betalingen of andere vragen? Bekijk de veelgestelde vragen en vind antwoorden op de meest gestelde vragen.

Veel gestelde vragen
WhatsApp chat