Taxi Diemen – verzorgd door Taxibooking.nl

U heeft vervoer nodig in en rondom Diemen, bel dan naar +31 (0)6 8282 7777 en Taxibooking.nl opent voor u de deur naar de plek van uw bestemming.

Uw telefoontje brengt bij Taxibooking.nl een wereld van planning en logistiek in beweging. Want u bent een van de vele klanten; dagelijks maken duizenden mensen gebruik van de taxi’s van Taxibooking. Wij rijden niet alleen particulieren, maar ook voor instellingen en gemeenten. Taxibooking.nl verzorgt onder andere het vervoer voor het speciaal onderwijs, voor cliënten van grote bedrijven.

Maak kennis met de wereld van Taxibooking.nl, een wereld waarin alles draait om kwaliteit, betrouwbaarheid en service.

Taxi Diemen – Taxibooking.nl

GOEDE SERVICE TEGEN BETAALBARE TARIEVEN

  • In 2002 zijn wij gestart met onze onderneming Taxibooking.nl
  • Sindsdien hebben wij geruime ervaring opgedaan in zowel het zakelijk als straatvervoer.
  • Ons wagenpark varieert van luxe personenauto’s tot bussen voor 8 personen. Tevens beschikken wij over een lijnbus geschikt voor vervoer tot 119 personen.
  • U kunt daarom terecht bij ons voor uiteenlopende vervoersopdrachten.Door innovatief te denken proberen wij de beste service te bieden aan onze klanten. Hierbij wordt gedacht aan service, maar tevens aan de kosten. Ons doel is een goede service te bieden tegen een acceptabele prijs, zodat de taxiservices voor iedereen toegankelijk blijven.
WhatsApp chat