Taxi diensten

Verschillende taxiservices

Taxi vervoer

Wij zorgen er voor dat u zonder zorgen vervoerd wordt van en naar de gewenste bestemming. Door middel van uitstekende chauffeurs in goede en schone taxi’s wordt u op een veilige en plezierige manier naar uw bestemming gebracht.

Daarnaast hanteren wij de voordeligste tarieven in de regio Amsterdam. Ook Schiphol Airport is hierbij inbegrepen. Bij ons kunt u via verschillende kanalen eenvoudig een taxi boeken.

Taxi reserveren

Schiphol Airport

Naar en van Schiphol met onze Schiphol Taxi Service. Het mooiste begin van uw vakantie begint al bij het vertrek van uw huis naar de luchthaven. Wij verzorgen dit vervoer graag voor u.

Een transfer van of naar de nationale luchthaven reserveren kan direct op onze site. Ook kunt u vrijblijvend informeren bij onze medewerkers.

Taxi reserveren

Zakelijk vervoer

Heeft u of uw organisatie vervoer nodig op regelmatige basis? Dan hoeft u echt niet iedere keer opnieuw uw rit te reserveren. Met een zakelijk account regelt u eenmalig dat wij voortaan op afgesproken tijden, dagdelen of dagen voor u klaar staan.

Wij hebben zeer representatieve voertuigen, gecertificeerde chauffeurs en een hoog serviceniveau. Dienstbaarheid en (re)presentatie spelen daarin een sleutelrol.

Taxi reserveren

Evenementen vervoer

Wij kunnen u overal ophalen en afzetten wanneer u dat maar wenst en op elk gewenste bestemming. Onze taxi’s en taxibusjes zijn ruim en comfortabel ingericht.

Wij staan garant voor de kwaliteit van ons vervoer, zodat u zorgeloos op de plaats van bestemming zal komen.

Taxi reserveren

Wij scoren 9.1 van 10, berekend uit 77 reviews van klanten.


Vroeg in de ochtend afgehaald, stipt op tijd, door vriendelijke en goede chauffeur. Wij hadden online geboekt via het boekingssysteem. Dat werkte erg prettig, omdat je gelijk online kan betalen.
LauraAmsterdam

De eerste keer met de taxi naar en van Schiphol. Zowel het ophalen thuis als van Schiphol opgehaald worden verliep perfect op de afgesproken tijd. Keurige/beschaafde chauffeurs die ons ophaalde.
MarjaAmsterdam

Nette bevestiging zowel schriftelijk als telefonisch. De taxi was mooi op tijd op de bestemming om ons op te halen. Ook het personeel was erg vriendelijk. Ik zal jullie zeker aanbevelen.
E. OostveenHoofddorp

Snel een taxi nodig?

Gebruik snel en gemakkelijk ons geheel veilige reservering systeem om een taxi te boeken, bekijk uw tarief en reserveer online Of bel ons +31 (0)6 8282 7777, wij 24/7 beschikbaar.

Taxi reserveren

Veel gestelde vragen

Heeft u een vraag over uw reservering, betalingen of andere vragen? Bekijk de veelgestelde vragen en vind antwoorden op de meest gestelde vragen.

Veel gestelde vragen
WhatsApp chat